logo
  • telefon

    +40250773413
  • email

    office@excor-serv.ro

afla ce facem si cum te putem ajuta

SC EXCOR SERV SRL este o firma cu capital privat infiintata in anul 2002 in Rm.Valcea, principala activitate fiind comercializarea tevilor si fitingurilor din materiale plastice (PVC, PE, PPR), pentru instalatii de alimentare cu apa si canalizare si a produselor chimice (percloretilena, plastifianti, soda caustica si calcinata, acid clorhidric etc.)

Avand o echipa de angajati cu experienta in activitatea de comert, cifra de afaceri a firmei s-a aflat permanent pe un trend ascendent.

Incepand cu anul 2010, am dezvoltat un nou domeniu de activitate: comercializarea de echipamente de sudura, accesorii si consumabile pentru sudura. Suntem distribuitori autorizati ai produselor LINCOLN ELECTRIC, pentru care prin atelierul nostru asiguram si activitatea de service in garantie si postgarantie.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertelor noastre si relatiile excelente cu partenerii nostri de afaceri reprezinta garantia ca oferim servicii de cea mai buna calitate.

SC EXCOR SERV SRL prin infrastructura si logistica de care dispune este onorata sa rapunda solicitarilor dumneavoastra referitoare la ofertele noastre de produse si service, care in mod cert vor satisface exigentele dumneavoastra.

Contactati-ne si veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care corespunde cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

SC EXCOR SERV SRL dispune de spatii de depozitare la punctul de lucru din Rm.Valcea, str. Copacelu, nr.115 si de logistica de transport care asigura posibilitatea unor livrari prompte.

teava

echipamente sudura

soda caustica

acid clorhidric

protectie cabluri si fibre optice