Produse Chimice

Va prezentam oferta noastra de produse chimice

Dioctilphtalat

Dioctilftalat este un lichid incolor, cu miros caracteristic. Produsul este inflamabil, iar impreuna cu aerul formeaza amestecuri explozive in limitele 0,1-0,2%. Este stabil in conditii normale de depozitare si utilizare, in containere inchise etans.

Soda Caustica

Soda caustica solutie (hidroxid de sodiu solutie) este obtinuta prin procedeul electrolizei cu catod de mercur si cel al electrolizei cu membrana.Este un lichid limpede, clar, incolor, inodor. Hidroxidul de sodiu este un electrolit tare, in solutie este complet ionizat.

Acid Clorhidric

Acidul clorhidric este un lichid incolor pana la galben verzui cu miros intepator. Se amesteca in orice proportii cu apa, acidul acetic, alcoolul etilic, cloroformul, acetona, etc. Acidul clorhidric este un acid tare si in acelasi timp un compus foarte stabil. Sub actiunea caldurii (peste 15000C) se descompune in hidrogen si clor.

Hipoclorit de Sodiu

Hipocloritul de sodiu (NaOCl) se obtine prin trecerea clorului printr-o solutie de soda caustica. Hipocloritul de sodiu (NaOCl) este o solutie apoasa limpede, galben pal sau verzuie, cu miros specific de clor.

PVC - Policlorura de vinil

Policlorura de vinil (PVC) este o pulbere fina de culoare alba, inodora, solubila in cetone si tetrahidrofuran. Produsul este obtinut prin polimerizarea in suspensie a clorurii de vinil. Principalul avantaj al PVC este acela al compatibilitatii sale cu mai multe tipuri de aditivi, motiv pentru care este considerat un polimer cu o mare versatilitate. Aceasta compatibilitate permite adaugarea de agenti de ignifugare, desi PVC insusi este un agent ignifug datorita prezentei clorului in structura polimerului.

POSIBILITATI DE COMANDA


Comanda prin telefon
+40250773413

E-Mail
Puteti comanda aceste produse la adresa de email office@excor-serv.ro sau prin intermediul formularului de contact. Veti fi contact pentru confirmarea comenzii