PVC
Policlorura de vinil

Policlorura de vinil (PVC) este o pulbere fina de culoare alba, inodora, solubila in cetone si tetrahidrofuran. Produsul este obtinut prin polimerizarea in suspensie a clorurii de vinil. Principalul avantaj al PVC este acela al compatibilitatii sale cu mai multe tipuri de aditivi, motiv pentru care este considerat un polimer cu o mare versatilitate. Aceasta compatibilitate permite adaugarea de agenti de ignifugare, desi PVC insusi este un agent ignifug datorita prezentei clorului in structura polimerului.

PVC poate fi plastifiat pentru a deveni flexibil, putand fi astfel utilizat pentru obtinerea echipamentului medical si a produselor pentru pardoseli. PVC se remarca prin excelente proprietati de izolare electrica, impermeabilitate si rezistenta la impact (ideal pentru cabluri electrice, materiale de constructii).

DOMENII PRINCIPALE DE UTILIZARE


Ambalaje industriale si alimentare;
Obiecte parafarmaceutice;
Echipament medical: recipiente pentru sange; tuburi pentru dializa; manusi chirurgicale; atele,etc.

AMBALARE SI DEPOZITARE

  • saci de hartie cu valva a 25 kg netto (toleranta admisa 0,2 kg), paletizati, protejati cu folie de polietilena;
  • big bags de polipropilena dublati cu polietilena de 1100 sau 1300 kg (toleranta admisa 5 kg);
  • silovagoane, proprietatea furnizorului sau beneficiarului;
  • silocamioane, proprietatea beneficiarului.
  • Produsul se depoziteaza in spatii reci, uscate si bine ventilate departe de materialele incompatibile.
  • Policlorura de vinil prezinta riscul acumularii de energie electrostatica, de aceea silozurile de depozitare se impamanteaza.

INFORMATII PRIVIND SECURITATEA


Inainte de a manipula si utiliza acest produs, personalul trebuie sa fie familiarizat cu informatiile referitoare la pericolele la care este expus. Aceste informatii sunt disponibile in mai multe forme de exemplu MSDS si etichete ale produsului.

IMPORTANT


Furnizorul recomanda : Pentru o mai buna conformare a produsului la nevoile dumneavoastra, va recomandam realizarea unor teste inainte de utilizarea efectiva a produsului. Va sfatuim sa stabiliti, in maniera proprie, modalitatea potrivita si sigura de manipulare, depozitare, utilizare si dispunere a produsului.

POSIBILITATI DE COMANDA


Comanda prin telefon
+40250773413

E-Mail
Puteti comanda produse pvc la adresa de email office@excor-serv.ro sau prin intermediul formularului de contact. Veti ficontact pentru confirmarea comenzii