DOPH
Dioctilphtalat

Dioctilftalat este un lichid incolor, cu miros caracteristic. Produsul este inflamabil, iar impreuna cu aerul formeaza amestecuri explozive in limitele 0,1-0,2%. Este stabil in conditii normale de depozitare si utilizare, in containere inchise etans.

DENUMIRE CHIMICA

Formula moleculara: C24H38O4
NR.CAS: 117-81-7
Abreviere: DOF

DOMENII PRINCIPALE DE UTILIZARE

Dioctilftalat este frecvent utilizat ca plastifiant in industria maselor plastice:
- cabluri din PVC;
- acoperiri pentru pereti si pardoseli;
- adezivi;
- cauciuc natural si sintetic;
- rasini naturale si sintetice,etc.

AMBALARE SI DEPOZITARE

Produsul se ambaleaza in cisterne de otel inoxidabil ale furnizorului sau clientului. Se depoziteaza in rezervoare curate, uscate si bine inchise pentru evitarea impurificarii si patrunderii umiditatii.

INFORMATII PRIVIND SECURITATEA

Dioctilftalatul este un produs toxic. Inainte de a manipula si utiliza acest produs, personalul trebuie sa fie familiarizat cu informatiile referitoare la pericolele la care este expus. Aceste informatii sunt disponibile in mai multe forme, de exemplu MSDS si etichete ale produsului.

IMPORTANT

Furnizorul recomanda : Pentru o mai buna conformare a produsului la nevoile dumneavoastra, va recomandam realizarea unor teste inainte de utilizarea efectiva a produsului. Va sfatuim sa stabiliti, in maniera proprie, modalitatea potrivita si sigura de manipulare, depozitare, utilizare si dispunere a produsului.

POSIBILITATI DE COMANDA


Comanda prin telefon
+40250773413

E-Mail
Puteti comanda produse pvc la adresa de email office@excor-serv.ro sau prin intermediul formularului de contact. Veti ficontact pentru confirmarea comenzii