logo
  • telefon

    +40250773413
  • email

    office@excor-serv.ro

Service Echipamente Sudura

 

Firma noastra va pune la dispozitie o echipa profesionista de service, cu experienta si calificare, flexibila, constant pregatita si la curent cu ultimele noutati in domeniu. Service-ul nostru este autorizat Lincol Electric si efectuam reparatii in perioada de garantie la toate echipamentele de sudura si taiere cu plasma Lincoln.

Mai executam service postgarantie pentru toate tipurile de echipamente de sudura si taiere cu plasma, etalonari , consultanta tehnica in alegerea materialelor de ados si procedeelor de sudura. De asemene, furnizam consumabile pentru pistoleti MIG/MAG si TIG/WIG, consumabile pentru echipamente de taiere oxigaz si cu plasma, la preturi de importator.

Pentru companiile ce doresc externalizarea servicilor de intretinere si reparatii la echipamentele de sudura si taiere cu plasma firma noastra propune incheierea unui contract de service care, in contravaloare unui abonament saptamanal sau lunar negociat in functie de numarul, tipul si complexitatea echipamentelor ce urmeaza sa fie intretinute si reparate, cuprinde : intretinerea si daca este cazul efectuarea de reparatii la tot parcul de echipamente de sudura si taiere cu plasma detinut de beneficiar, consultant tehnica gratuita, preturi preferentiale la consumabilele pentru echipamente si pistoleti, interventii de urgent, asistenta tehnologica .

posibilitati de comanda

Apeleaza numarul de telefon +40.250.773.413 si comanda produsele dorite
Comanda prin telefon
Puteti comanda aceste produsele la adresa de email office@excor-serv.ro
Comanda prin email
echipa noastra

membrii echipei excor serv

Punem la dispozitie o echipa de suport pentru a solutiona cat mai repede cerintele clientilor

Cornel Corsoreanu
General Manager

0752.081.472

Mircea Barbescu
director de vanzari

0752.081.473

Liviu Bajan
Reprezentat Vanzari

0752.081.471

Eduard Pop
Order Desk

0744.823.674

Manuela Corsoreanu
Secretariat

0740.079.765

Nicolae Stoica
Service Echipamente Sudura

0756.191.737