Echipamente sudura

Va prezentam oferta noastra de echipamente pentru sudura

Echipamente sudura cu electozi inveliti - MMA


La acest procedeu de sudare, un arc electric este format intre un electrod fuzibil si piesa de sudat, provocand topirea impreuna a electrodului si a materialului de baza. Tija electrodului este fabricata dintr-un material similar metalului de baza, iar prin topire asigura materialul suplimentar necesar realizarii imbinarii sudate. Invelisul electrodului poate fi de tip bazic, rutilic sau celulozic. Prin arderea invelisului se formeaza un nor gazos ce asigura protectia arcului si a baii de metal topit, precum si un strat de zgura ce acopera si se solidifica peste cusatura sudata, protejand-o fata de atmosfera inconjuratoare in timpul solidificarii.

Echipamente sudura WIG


Procedeul WIG- WIG (Wolfram Inert Gas): sudare cu electrod nefuzibil de wolfram in mediu protector de gaz inert. La sudarea WIG, arcul electric se formeaza intre un electrod nefuzibil de wolfram si piesa de sudat. Baia de metal este protejata de o atmosfera de gaz inert, de obicei argon. Sudarea poate fi realizata prin simpla topire si imbinare a marginilor componentelor de sudat, sau prin aport de material de adaos sub forma unei vergele de material similar cu materialul de baza. Vergeaua este topita in arcul electric, realizand umplerea rostului imbinarii.

Echipamente sudura cu sarma (MIG/MAG)


La procedeul MIG/MAG (sau GMAW - Gas Metal Arc Welding), arcul electric este format intre capatul unei sarme-electrod continue (bobina) si piesa de sudat, fiind protejat de o atmosfera gazoasa. Gazul de protectie poate fi de tip inert (argon) sau activ (CO2 sau amestec de argon si CO2). Sarma este impinsa continuu de catre un mecanism de avans, printr-un pistolet de sudare, catre baia de metal topit. Se poate suda cu sarma plina (GMAW) sau tubulara (FCAW-GS = flux-cored arc welding, gas shielded).

Service echipamente sudura


Firma noastra va pune la dispozitie o echipa profesionista de service, cu experienta si calificare, flexibila, constant pregatita si la curent cu ultimele noutati in domeniu. Service-ul nostru este autorizat Lincol Electric si efectuam reparatii in perioada de garantie la toate echipamentele de sudura si taiere cu plasma Lincoln.

POSIBILITATI DE COMANDA


Comanda prin telefon
+40250773413

E-Mail
Puteti comanda aceste produse la adresa de email office@excor-serv.ro sau prin intermediul formularului de contact. Veti fi contact pentru confirmarea comenzii