Service Echipamente Sudura

Firma noastra va pune la dispozitie o echipa profesionista de service, cu experienta si calificare, flexibila, constant pregatita si la curent cu ultimele noutati in domeniu. Service-ul nostru este autorizat Lincol Electric si efectuam reparatii in perioada de garantie la toate echipamentele de sudura si taiere cu plasma Lincoln.

Mai executam service postgarantie pentru toate tipurile de echipamente de sudura si taiere cu plasma, etalonari , consultanta tehnica in alegerea materialelor de ados si procedeelor de sudura. De asemene, furnizam consumabile pentru pistoleti MIG/MAG si TIG/WIG, consumabile pentru echipamente de taiere oxigaz si cu plasma, la preturi de importator.

Pentru companiile ce doresc externalizarea servicilor de intretinere si reparatii la echipamentele de sudura si taiere cu plasma firma noastra propune incheierea unui contract de service care, in contravaloare unui abonament saptamanal sau lunar negociat in functie de numarul, tipul si complexitatea echipamentelor ce urmeaza sa fie intretinute si reparate, cuprinde : intretinerea si daca este cazul efectuarea de reparatii la tot parcul de echipamente de sudura si taiere cu plasma detinut de beneficiar, consultant tehnica gratuita, preturi preferentiale la consumabilele pentru echipamente si pistoleti, interventii de urgent, asistenta tehnologica .

POSIBILITATI DE COMANDA


Comanda prin telefon
+40250773413

E-Mail
Puteti comanda aceste produse la adresa de email office@excor-serv.ro sau prin intermediul formularului de contact. Veti fi contact pentru confirmarea comenzii